bronzen beelden beeldhouwen: beeldhouw opdrachten

Fransvanderven werkt aan bronzen beelden

 

Beeldhouw opdracht bij Frans van der Ven

Met mijn bronzen beelden verbeeld ik een gedachte, een gevoel, een thema of een identiteit die in relatie staat tot het verhaal dat u mij als opdrachtgever meegeeft. Hoe uw verhaal er ook uitziet, ik streef ernaar een beeld te creëren dat de lading dekt.

Daarom vraag ik tijdens een intake gesprek altijd wat u voor ogen staat: Waar is het beeld voor bedoeld? Wat wilt u ermee zeggen? Voor wie is het bedoeld? Welke uitstraling zoekt u? Niet alleen met mijn bronzen beelden streef ik perfectie na, hoewel brons mijn lievelingsmateriaal is. Ook heel veel andere materialen en technieken dan bronzen beelden heb ik toegepast.

Procedure beeldhouw opdracht

Ik werk 1 op 1 met de opdrachtgever. Na de intake sessie ga ik met de beschikbare info aan de slag en kom na enige tijd met enkele schetsideeën op de proppen. Het schetsontwerp dat het beste aansluit bij uw wensen wordt daarna uitgewerkt tot definitief ontwerp. Soms wordt een combinatie van elementen uit de verschillende schetsideeën gebruikt voor het verdere ontwerpproces. De eerste schetsontwerpfase is vrijblijvend.

Bronzen beelden van Frans:

zijn stijlvol en een aanwinst voor uw interieur, kantoorruimte of tuin. Bovendien is het werk van Frans uitstekend toepasbaar als relatiegeschenk, trofee, monument, portret of gedenkpenning.

Brons, zilver, rvs, CorTen staal, kunststoffen, glas, keramiek, natuursteen, hout, papier: met al deze materialen heeft hij beeldhouwwerken gerealiseerd.

De onderwerpen van mijn beelden zijn uiteraard zeer divers, u als opdrachtgever speelt immers een belangrijke rol daarin, maar over het algemeen gaat het over mensen, dieren, natuur, dans, filosofie, literatuur, poëzie, vriendschap, sereniteit, toewijding of zomaar plezier in het bestaan zelf.

FvdVprofielfoto

 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op,

ik sta u graag te woord!

direct naar de contactpagina

Een groot deel van mijn loopbaan heb ik mij gewijd aan het maken van bronzen beelden van dierportretten. Via deze route kon ik het contact hervinden met het leven.

Sinds begin 2011 houd ik mij opnieuw bezig met het portretteren van de mens, nu zonder de barrières die mij vroeger hinderden. Het contact met het leven dat ik dankzij de dieren, en sinds een paar jaar mijn kleinkinderen, heb hervonden neemt alle twijfels weg die ik misschien weleens had of ik nog bronzen beelden zou moeten blijven maken.